Termeni si conditii

de utilizare a site-ului DIRECTIMO.RO

DISPOZITII GENERALE

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate cele ce urmeaza.

Prin utilizarea site-ului directimo.ro si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.

DESPRE NOI

Directimo.ro este o platforma online asupra careia Societatea HOME BUYING SERVICE S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Monetariei nr 12, ap. 1-2, sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti cu nr. J40/1883/2011, avand CUI 28064918 detine toate drepturile prevazute de lege.

Directimo.ro este o platforma online care vine in sprijinul persoanelor care intentioneaza sa achizitioneze apartamente aflate in oferta dezvoltatorilor imobiliari in cadrul ansamblurilor rezidentiale.

Directimo.ro documenteaza si listeaza gratuit ansamblurile rezidentiale direct de la sursa si prezinta oferta actualizata disponibila pe piata.

Directimo.ro ofera servicii de consultanta de specialitate, recomandari pentru fiecare pas al tranzactiei, short list pentru vizionari si follow-up pentru stabilirea tintelor de achizitie.

Sustinem cumparatorii in tot procesul de cumparare - setarea cerintelor, analiza pietei, negociere si incheierea tranzactiei.

PRINCIPII DE FUNCTIONARE A PLATFORMEI

Pentru a beneficia de serviciile oferite de prin intermediul platformei Directimo.ro, este necesara completarea corecta a formularului electronic, conform instructiunilor indicate in formular.

Utilizatorul trebuie sa furnizeze informatii clare si corecte, sa actualizeze aceste informatii si sa se asigure ca raman exacte si corecte pe tot parcursul colaborarii.

Directimo actioneaza ca un reprezentant al utilizatorului in baza unui Acord de reprezentare pe care il puteti studia AICI. Esenta relatiei contractuale dintre Directimo si utilizator consta in aceea ca Directimo actioneaza in numele si pe seama utlizatorului in relatiile cu tertii in vederea identificarii si selectionarii ofertelor de vanzare din cadrul ansamblurilor rezidentiale, potrivit criteriilor stabilite de utilizatorul platformei.

Serviciile oferite de Directimo sunt gratuite pentru primii 100 de aplicanti.

Dupa finalizarea procesului de achizitie a unuia dintre imobilele prezentate prin intermediul platformei Directimo, utilizatorul beneficiaza de un voucher cadou cu o valoare cuprinsa intre 0.5% - 1.5% din pretul final negociat al imobilului achizionat, oferit sub forma de cupoane valorice de la unul dintre partenerii Directimo selectat de catre utilizator (eMAG, Mobexpert sau altii).

PROPRIETATEA INTELECTUALA

Intregul continut al site-ului este proprietatea HOME BUYING SERVICE S.R.L. si este destinat uzului personal, fara scop comercial. Drepturile de proprietate intelectuala sunt protejate de lege. Orice forma de copiere, stocare, reproducere, modificare si/sau transmitere a continutului este interzisa.

Este interzisa preluarea ofertelor imobiliare de pe site si republicarea pe alte site-uri fara acordul prealabil si scris al HOME BUYING SERVICE S.R.L..

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Societatea HOME BUYING SERVICE S.R.L. colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu prevederile legale si este inregistrata ca operator de date cu caracter personal sub nr. 26562.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, HOME BUYING SERVICE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: oferirea serviciilor, informarea utilizatorilor / clientilor privind serviciile solicitate, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a pietei imobiliare.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de comanda declarati ca acceptati ca datele dvs. personale furnizate sa fie incluse in baza de date a HOME BUYING SERVICE S.R.L. si va dati acordul expres ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre HOME BUYING SERVICE S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre HOME BUYING SERVICE S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a pietei imobiliare. De asemenea, va dati acordul expres ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre HOME BUYING SERVICE S.R.L. atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara. Datele personale prelucrate de catre HOME BUYING SERVICE S.R.L. in baza formularului transmis vor fi transmise catre dezvoltatorii imobiliari in vederea identificarii ofertele cele mai potrivite pentru solicitanti.

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, trasmise prin e-mail catre suport@directimo.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • sa interviti asupra datelor transmise;
  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

HOME BUYING SERVICE S.R.L.. nu ofera garantii sau reprezentari, fie explicite sau implicite, de comercializare pentru un anumit scop sau de orice alta natura pentru informatiile cuprinse in continutul acestui site, acestea fiind informatii furnizate de catre terti, respectiv dezvoltatorii imobiliari. Societatea va depune toate eforturile rezonabile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din postarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate pe site.

Societatea nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site. Totodata, Societatea nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu site-ul Societatii. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-urilor in cauza.

Toate materialele continute pe site-ul HOME BUYING SERVICE S.R.L.. au fost publicate in scopuri informative si nu constituie oferte ferme de a contracta. De asemenea, in masura in care anumite materiale publicate nu sunt proprietatea HOME BUYING SERVICE S.R.L., HOME BUYING SERVICE S.R.L. nu va putea fi tinut raspunzator pentru acuratetea, validitatea si/sau valabilitatea acelor informatii si materiale publicate. Pentru a obtine informatii relevante cu privire la serviciile pe care le solicitati va sfatuim sa contactati un reprezentant al HOME BUYING SERVICE S.R.L., la adresa de email suport@directimo.ro.

HOME BUYING SERVICE S.R.L. nu va putea fi tinut raspunzator fata de nicio persoana sau entitate pentru orice daune directe, indirecte, speciale, incidente, subsecvente sau alt fel de daune ce ar putea avea la baza utilizarea acestui site web sau orice alt site web care este legat de HOME BUYING SERVICE S.R.L., inclusiv, fara a se limita la, prejudiciul direct sau indirect, intreruperea activitatii sau pierderea de informatii.

LEGEA APLICABILA SI SOLUTIONAREA DISPUTELOR

Termenii si Conditiile precum si orice obligatii contractuale sau extra-contractuale care decurg din sau in legatura vor fi interpretate in conformitate cu legile din Romania. Instantele romane au competenta exclusiva de a solutiona orice litigiu legat de utilizarea site-ului si a acestor Termeni si Conditii.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul Directimo.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului directimo.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Societatea HOME BUYING SERVICE S.R.L. are dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum si site-ul http://www.directimo.ro/ si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Prin continuarea utilizarii site-ului si transmiterea Formularului completat utilizator accepta prezentele Termeni si Conditii si isi exprima consimtamantul asupra Acordului de reprezentare care poate fi consultat AICI.