Investitii Imobiliare de €700M In Neptun Olimp

Investitii Imobiliare de €700M in Neptun Olimp

Vești excelente legate de dezvoltările imobiliare din stațiunea Neptun-Olimp. 

Stațiunea se află într-un amplu proces de reconstrucție. Sunt prevăzute pană în anul 2025 investiții de peste 700 milioane euro în plaje, aqua park, cafenele si restaurante, pe langa hoteluri de 4 si 5*****. Detalii – Analiza HomeFinders

Certion Property Developers, companie dezvoltatoare, redefineste stațiunile Neptun-Olimp și litoralul românesc prin 3 proiecte rezidentiale. 

Record de vanzari 

Vanzarile cumulate în luna iulie depășesc 5 milioane de euro –  o confirmare importantă a încrederii investitorilor care s-au alaturat Certion în procesul de reconstrucție a statiunii.  

Status proiecte

VOGH este în faza de ridicare a structurii, la etajul 1 – link poze.

Luna aceasta, pentru GALILEO s-a depus documentația pentru autorizare, iar LAGO se afla în faza de pregătire a documentației.

Administrarea proprietăților

In paralel, echipa Certion a analizat și a purtat discuții cu numeroși candidați la funcția de CEO al companiei de Property Management. În curand vom anunța oficial cine va conduce compania care se va ocupă de tot ceea ce înseamnă managementul facilităților și serviciilor.

In cazul investitorilor, profitul net din închiriere înainte de taxe, ajunge la 10%, pentru anumite proprietăți. Estimările sunt realizate cu un calculator de yield, care utilizează prețurile de închiriere prognozate și costurile aferente, pe baza tarifelor de cazare practicate pe segmentul de 5*. La cerere, pentru un calcul personalizat, calculatorul de yield poate fi pus la dispoziția dvs.

Facilități pentru viitorii proprietari

A fost contactată o companie specializata care va realiza selecția operatorilor care vor deservi facilitățile oferite către proprietarii și turiști:

  • Plaje: a fost achizitionata Vila 8 care beneficiază și de un teren  de 1500mp, prin subsidiara Galileo Beach. Urmează achiziția și altor locații strategice din statiune, inclusiv plaje exclusive.
  • Restaurante: s-au avansat discutii cu Vivo Burgers, Raionul de Peste, Godai.
  • Cafenele: Bob, Origo sau Steam, sunt pe lista interna de propuneri. 

Criteriul principal de selecție al operatorilor este calitatea serviciilor. Pe lista de facilități a fost adaugat si un centru de wellness prevăzut incepand cu anul 2024, pe langa serviciile de spa, piscine, sky bar etc deja prevăzute în actualele proiecte. 

În luna iulie arhitecții au definit și noul design pentru Infinity Pool care va fi integrat în conceptul de Sky Bar al proiectului Vogh Olimp, dispus între etajele 11 și terasa circulabila de la etajul 13. AICI regasiti Anexa actualizată cu dotari, care include si facilitatile.

Oferta pentru luna august

Va transmit mai jos și listele cu Prețuri și Disponibilități valabile în oferta pentru luna august:

NOTA: În contextul creșterii de preturi la materialele de construcții, prețurile de vânzare pentru proiectul VOGH vor crește cu 2% din data de 1 octombrie a.c.

Va asteptam pe perioada verii și la Certion Summer Lounge – link poze și link localizare harta.

Toate cele bune,

Give a Comment