Comision Înapoi®


Directimo îți oferă Comision Înapoi® în valoare de până la 1.5% din prețul locuinței pe care o cumperi.

  • Comision Înapoi® este o facilitate oferită sub formă de vouchere valorice la alegerea clientului între eMag, IKEA sau Mobexpert și este disponibilă pentru ansamblurile marcate special pe site.
  • Agențiile imobiliare tradiționale primesc un comision cuprins între 1 și 3% din prețul de vânzăre al locuinței. Directimo îți oferă 50% Comision Înapoi®.

Pentru a beneficia de facilitatea Comision Inapoi® este necesar să contactezi ansamblul rezidențial prin intermediul Directimo.

  • Pentru unele ansambluri rezidențiale comisionul este valabil și în cazul în care a trecut o perioadă mai lungă de 3-6 luni de când ai fost înregistrat în baza de date cu potențiali clienți.
  • Valoarea comisionului afișată pe site este calculată pentru prețul de listă, iar dacă prețul final scade/ urcă și valoarea voucherului se va modifica în concordanță.

Cum funcționează?

  • Discutăm despre cerințele tale și te consiliem gratuit pentru a identifica cele mai potrivite ansambluri rezidențiale din oferta Comision Înapoi®.
  • Te introducem către departamentul de vânzări al dezvoltatorului ca și client Directimo.
  • În cazul în care vei cumpăra o locuință în acel ansamblu, vei beneficia de un voucher pe care îl vei putea utiliza pentru mobilier, electrocasnice sau orice altceva dorești tu.

Alegi

Vizionezi

Negociezi / Cumperi

*Valoarea voucherului afișată pe site este pentru prețul listat, iar dacă prețul final scade/ urcă și valoarea voucherului cadou se va modifica în concordanță. Pentru a obține Voucherul Cadou este necesar să nu te afli deja în baza de date a vânzătorului. Pentru unele ansambluri rezidențiale voucherul este valabil și în cazul în care a trecut o perioadă mai lungă de 3-6 luni de la ultimul contact cu dezvoltatorul.