Acord De Reprezentare

(1) Prin prezentul acord de reprezentare, acceptati sa fiti reprezentat de catre societatea HOME BUYING SERVICE S.R.L., prin platforma online Directimo, in vederea facilitarii identificarii si selectionarii ofertelor de vanzare din cadrul ansamblurilor rezidentiale, potrivit criteriilor stabilite de dvs., in calitate de BENEFICIAR.

(2) In scopul celor stabilite prin prezentul, BENEFICIARUL va primi, cu titlu gratuit, servicii de consultanta de specialitate, recomandari, short list pentru vizionari si follow-up pentru stabilirea tintelor de achizitie, conform modalitatii de lucru mentionate la sectiunea Termenii si conditii si Cum functioneaza.

(3) Pentru optimizarea criteriilor de achizitie si pentru identificarea ofertelor care corespund cerintelor BENEFICIARULUI, acesta va beneficia de consiliere gratuita online si telefonic, de recomandari cu privire la fiecare etapa a tranzactiei ce urmeaza a se incheia.

(4) Pentru a beneficia de serviciile oferite de Directimo, BENEFICIARUL furnizeaza toate informatiile solicitate prin completarea formularului inclus in cadrul website-ului, cu obligatia ca informatiile furnizate sa fie reale si corecte.

(5) Dupa finalizarea procesului de achizitie a unuia dintre imobilele prezentate prin intermediul platformei Directimo, BENEFICIARUL va primi un voucher cadou avand o contravaloare cuprinsa intre 0.5% - 1.5% din pretul final negociat, care va putea fi folosit in vederea de achizitionarii de bunuri/servicii de la unul dintre partenerii Directimo selectat de catre BENEFICIAR.

(6) Nu beneficiaza de voucherul cadou mentionat anterior persoanele care au solicitat oferte sau au vizionat ansamblurile rezidentiale cuprinse in oferta Directimo ori au desfasurat relatii comerciale cu acestea, anterior incheierii prezentului acord sau au contactat dezvoltatorii pe cont propriu si sunt deja considerati clienti ai dezvoltatorului, fara sa fi fost introdusi in prealabil prin intermediul Directimo.

Prin continuarea transmiterii formularului din cadrul website-ului DECLAR faptul ca SUNT DE ACORD cu cele de mai sus.