drawer-logo

Din 2011, ajutăm cumpărătorii să-și găsească cea mai bună locuință pentru ei

AboutConsultancyLogoPath-1
Peste 1200 de clienți mulțumiți. Tranzacții de peste €160 M și 80% mai puțin timp petrecut de clienți în căutarea apartamentului.
AboutConsultancyLogoPath-2
Aducem piața imobiliară din România în pas cu nevoile cumpărătorilor de azi.
AboutConsultancyLogoPath-3
Viziunea noastră este un model de tech real estate în care cumpărătorii pot accesa întreaga piață de locuințe printr-o platformă prietenoasă, cu date reale și consultanță dedicată cumpărătorilor.

Doar Proprietăți Verificate & Actualizate

Directimo răspunde la o nevoie reală din piața imobiliară locală- lipsa unei baze de date centralizate și actualizate. În lipsa ei, site-urile de anunțuri și agențille imobiliare își creează propriile “mini baze de date” cu anunțuri duplicate, pline de erori sau mesaje promoționale.Directimo înlocuiește aceste modele vechi de real estate.
Suntem unica bază de date cu proprietăți verificate și actualizate, fără postări agregate sau informații false. Fiecare proprietate este urcată pe platformă în urma unei inspecții imobiliare realizate pe Teren.
Cumpărătorii pot găsi cu ușurință locuințele care se potrivesc nevoilor lor și pot avea încredere în informațiile găsite. În prezent, platforma acoperă toate locuințele noi din zonele centrale și de nord ale Bucureștiului, pe segmentele mediu, premium și de lux, urmând să ne extindem la nivel național și internațional.

Primul serviciu de Buyer Advisory

Directimo este primul serviciu de consultanță imobiliară din România dedicat cumpărătorilor de ansamblurilor rezidențiale. Sau buyer advisory, cum este cunoscut în industria real estate din SUA.
Misiunea Directimo este de a reabilita conceptul de consultanță. Reprezentăm doar interesele cumpărătorului, în relația cu dezvoltatorii sau agenții.

Un partner de încredere pentru dezvoltările imobilare de calitate

Proiecte finanțate direct prin vânzări din stadiul de offplan. Peste 45M vânzări generate in primele 9 luni din anul 2021 pentru dezvoltări calitative.
Descoperă cum te putem ajuta ca dezvoltatori imobiliar. Scrie-ne pe dezvoltator@directimo.ro.

Leadership Directimo

member-matei
Matei Maloș
CEO HomeFinders & Directimo
member-alex
Alex Dan
Solution Architect & Fondator Directimo
member-dim
Alex Dima
Product Owner HomeFinders & Directimo
member-eduard
Eduard Beuran
COO HomeFinders & Directimo
member-eduard
Mădălina Kropp
Operations Manager HomeFinders & Directimo
member-andi
Andi Ciser
Client Service & Sales Director
member-pavel
Pavel Maloș
Digital Growth Hacker
member-georgiana
Georgiana Petcu
Specialist Comunicare & PR

Suntem mereu în căutare de cei mai buni oameni cu care să lucrăm. Poți să ne scrii la adresa de email: talente@directimo.ro

whatsapp icon