drawer-logo

Despre Directimo

Directimo este o platformă modernă de tehnologie care ajută cumpărătorii de locuințe să navigheze în procesul de achiziție imobiliară.

AboutHeroImgPath

Consultanță imobiliară dedicată cumpărătorilor

AboutConsultancyLogoPath
Primul serviciu de consultanță imobiliară din România dedicat cumpărătorilor, specializat pe segmentul ansamblurilor rezidențiale.
AboutConsultancyLogoPath
Din 2011 am ajutat peste 1200 de cumpărători să achiziționeze locuința potrivită, cu o valoare a tranzacțiilor de peste 160M.
AboutConsultancyLogoPath
6% este economia medie realizată de cumpărătorii care au beneficiat de consultanță specializată pentru achiziția în proiectele recomandate de echipa Directimo.

O companie tech care reinventează achiziția imobiliară

Procesul de căutare și achiziție imobiliară este optimizat și devine mai usor cu ajutorul platformei și instrumentelor smart.

AboutGraphPath
Directimo îmbunătățește radical experiența de căutare a unei proprietăți rezidențiale.
AboutPiePath
Reduce cu peste 80% timpul mediu de analiză a pieței și costurile de tranzacționare cu o economie medie de 6% pentru cumpărători.

Value Generation pentru dezvoltatorii imobiliari

Proiectele rezidențiale calitative se dezvoltă rapid și se finanțează direct de la cumpărători cu ajutorul Directimo.

AboutGraphPath
Peste 30M vânzări generate in primele 9 luni din anul 2021 pentru dezvoltări calitative.
AboutPiePath
5 proiecte finanțate direct prin vânzări din stadiul de offplan.

Descoperă cum poate ajuta Directimo dezvoltatorii imobiliari. Trimite-ne email către dezvoltator@directimo.ro

Liderii Directimo

Cu fondatori precum Matei Maloș și Alex Dan, Directimo este condus de o echipă de inovatori experimentați.

Cu o experiență vastă în tehnologie, imobiliare, finanțe și marketing, echipa rezolvă cele mai complexe provocări din Real Estate.

member-matei
Matei Maloș
CEO HomeFinders & Directimo
Matei Maloș dezvoltă de 15 ani proiecte de marketing, vânzări și servicii în Real Estate și online, precum MagazinulDeCase, HomeFinders și Directimo.
Timp de patru ani (2006-2010), MagazinulDeCase a fost principalul serviciu de pe piața locală dedicat vânzării directe de către proprietari. Acesta a devenit în scurt timp unul dintre cele mai semnificative servicii de acest gen din UE.
Prin intermediul HomeFinders, a dezvoltat în premieră în România o soluție dedicată cumpărătorilor, de tipul buyer agency. A pivotat ulterior către un serviciu integrat de tech marketing și vânzări, adresat proiectelor rezidențiale.
member-alex
Alex Dan
Solution Architect & Fondator Directimo
Alex Dan are o vastă experiență în dezvoltarea de tehnologie și soluții digitale la nivel internațional, atât pentru mediul de business, cât și pentru instituții europene. Din 2016, este fondator Directimo, fiind implicat în dezvoltarea arhitecturii software a platformei, prin setarea viziunii și a direcțiilor strategice în procesul de implementare.
Are experiență în dezvoltarea de proiecte ce folosesc tehnologiile blockchain, dar și de soluții IT pentru marketplace-uri, precum eMag.ro, și start-up-uri tech globale. Anterior, a fost implicat în dezvoltarea de aplicații pentru Comisia Europeană, având în subordine specialiști din Luxemburg și Belgia. În proiectele sale, acordă o atenție deosebită cooperării dintre membrii echipelor și motivarea acestora, punând accent pe leadership și mentoring.
member-dim
Alex Dima
Product Owner HomeFinders & Directimo
Alex Dima are o experiență de 15 ani în domeniul imobiliar, fiind implicat de-a lungul timpul în dezvoltarea de proiecte și produse digitale reprezentative pentru piața de Real Estate.
Printre acestea se numără MagazinulDeCase, la al cărui concept a contribuit în 2006, HomeFinders și Directimo, unde este co-fondator și acționar. Alex se ocupă de dezvoltarea platformei Directimo, prin cele mai noi sisteme de management al produselor digitale.
member-eduard
Eduard Beuran
COO HomeFinders & Directimo
Cu o experiență de peste opt ani în proiecte rezidențiale și management și un portofoliu de peste 1.000 de apartamente vândute sub conducerea sa, Eduard Beuran s-a alăturat echipei HomeFinders și Directimo în 2020.
Anterior, a făcut parte din board-ul mai multor organizații din sectoarele Real Estate, Financiar și Investiții. Deține, de asemenea, cunoștințe vaste în managementul de proiect. În calitate de antreprenor și early investor, a gestionat programe de transformare de profil înalt pentru companii multinaționale și start-up-uri locale și internaționale.
member-eduard
Mădălina Kropp
Operations Manager HomeFinders & Directimo
Mădălina Kropp are o experiență de peste 10 ani în managementul operațional și vânzări și s-a alăturat echipei HomeFinders în 2020. Anterior, a format și coordonat echipe performante și a condus structuri de business în calitate de specialist, dar și de membru în board-ul unei companii românești. Mădălina a dezvoltat servicii de 5* pentru clienți din Europa, America și Asia și asigură o înțelegere aprofundată a fluxului operațional și optimizarea proceselor de lucru.
Mădălina integrează sistemul de prospectare cu soluțiile tehnologice și activitatea umană, astfel încât informațiile colectate și sursele listate să aibă un înalt nivel de calitate, prin verificarea acurateței şi integrităţii acestora.
member-andi
Andi Ciser
Client Service & Sales Director
Andi Ciser are o experiență de peste 10 ani în vânzarea de locuințe noi și în conducerea și dezvoltarea echipelor de vânzări pentru dezvoltatorii imobiliari.
Valoarea cumulata a proiectelor in care a lucrat este de 150 de milioane euro. In aceste proiecte, Andi a ajutat peste 1000 de cumpărăori să facă o achiziție imobiliară.
Acum, Andi a preluat coordonarea echipei de consultanti și îi susține pentru a oferi servicii și soluții la standarde de excelență dedicate cumpărătorilor si dezvoltatorilor.
member-pavel
Pavel Maloș
Digital Growth Hacker
Cu peste șase ani de experiență în digital marketing și numeroase proiecte dedicate segmentelor B2B și B2C, Pavel este pasionat de tehnologie și dezvoltarea companiilor prin procese de marketing scalabile și bazate pe date. Este specializat în crearea și implementarea de strategii ce vizează întregul proces de generare a veniturilor în ecosistemul unui business, de la mixul de marketing, prin produs și promovare, până la componenta de vânzări.
În activitatea sa, îmbină soluțiile inovatoare cu analiza datelor, abordare ce îl ajută în derularea cu succes a proiectelor dedicate creșterii rapide și sustenabile a companiei prin tactici de marketing bazate pe măsurare și testare.
member-georgiana
Georgiana Petcu
Specialist Comunicare & PR
Cu o experiență de 14 ani în domeniu, Georgiana Petcu este specializată în comunicarea corporate și crearea de conținut, implementând de-a lungul timpului numeroase campanii de promovare pentru companii din sectoarele real estate, IT&C, FMCG, banking și retail.
A lucrat anterior 10 ani în agenții locale de PR & Public Affairs, iar timp de cinci ani a dezvoltat strategii de PR și a coordonat campanii de comunicare pentru Reprezentanța Comisiei Europene și Biroul de Informare al Parlamentului European la București.
Pasionată de storytelling și design, a fost redactor-șef al revistei The PR Journal și a dezvoltat proiecte editoriale de promovare a artei decorative la nivel internațional.

Suntem mereu în căutare de cei mai buni oameni cu care să lucrăm. Poți să ne scrii la adresa de email: talente@directimo.ro

whatsapp icon